600. bejegyzés

 A legnagyobb sajnálatomra úgy érzem most, hogy kifogytam az érdemi mondanivalóból, de fantasztikus élmény volt nekem összehozni ezt a 600 bejegyzést, és így nap, mint nap, legalább képzeletben ismét "Firenzében lenni"! Nem is tudom, hogy mit fogok kezdeni ezután a szabadidőmmel, mert a napjaim fénypontja volt leülni a számítógéphez és kutakodásaim eredményeit megosztani veletek. De nem búcsúzom véglegesen, remélem, hogy találok még hasznosítható információkat nekünk, Firenze rajongóinak örömére! Nem hagyom abba, az eddig leírtakat próbálom majd csiszolgatni, kiegészíteni. Nem igazán tudom már az estéimet a Firenzével kapcsolatos tevékenység  nélkül elképzelni. Nagyszerű dolog, hogy Firenze oly sok ember képzeletét megmozgatta, így oly nagy irodalma van, és oly sokan keresik fel a várost. De attól tartok, hogy nem mindenki találja meg benne azt a "csodát", ami benne van..., mert egy biztos, Firenzére fel kell készülni, nem tárja elénk könnyen a titkait! Remélem ebben én is tudok segíteni valamennyire.

-

És persze ott van a "Miért éppen Firenze" címmel írott 6 napos útitervem..., úgy gondolom, ha mindent látni akarunk, akkor kell az a 6 nap, a + 1, Fiesole! 

Mivel valószínűleg nem fogok tudni nyugton maradni, úgy gondolom azért meg fogok próbálni rövidebb időtartalmú programot összeállítani  a látnivalók jelentősége szerint..., de ez biztosan nem lesz könnyű.

Mindenesetre kívánom, hogy minden Firenzébe látogató utazó örömét lelje abban a különleges városban! Nem véletlen, hogy nem gyönyörűt írtam, mert nem gyönyörű..., annál sokkal több..., egy kincsesláda..., és a kulcs a ti tudásotokban, felkészültségetekben kell, hogy legyen!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése